Dapatkan laporan PERCUMA! urutan zakar untuk panjang dan besar beserta satu laporan bonus. Sila isikan nama dan email anda di bawah. Selepas menghantar nama dan email anda sila semak inbox atau spam folder email untuk anda membuat pengaktifan. Anda boleh unsubscribe pada bila-bila masa.

Nama: Email :


01 Oktober, 2009

Setubuh Malam Pertama: Isteri Menggigil

Ketika setubuh malam pertama kebanyakan pasangan masih lagi tidak dapat menikmati kelazatan setubuh yang sebenarnya. Apatah lagi pasangan perempuan mengalami ejakulasi. Benarkah perempuan boleh mengalami ejakulasi?......Baca petikan berita berikut

Soalan
Saya baru berkahwin tiga bulan lalu. Selepas dua bulan pertama hubungan kelamin, baru saya mendapat kepuasan dan kami sangat bahagia.

Cuma masalah saya, pada satu ketika hubungan kelamin iaitu dalam keadaan ejakulasi, isteri saya mengeluarkan sejenis air berwarna putih (bukan air kencing). Pada ketika itu isteri saya tercungap-cungap dan menggigil dan bernafas kuat.

Adakah keadaan ini boleh membawa kepada maut. Jika boleh menjejaskan kesihatannya, bagaimana pula cara untuk mengelakkannya?

ZAL Ipoh, Perak

Jawapan

Alhamdulillah, anda dan pasangan mendapat kebahagiaan dalam hubungan seksual yang anda berdua lakukan. Isteri anda sebenarnya berasa sungguh selesa dan mudah mengecapi kepuasan dengan sentuhan intim yang anda beri.

Daripada keterangan yang anda berikan, jelas isteri anda mencapai ejakulasi perempuan dengan pengeluaran air berwarna putih jernih seakan-akan kencing (tapi bukan kencing).

Ketika adegan itu berlaku dia menunjukkan tindak balas badan yang luar biasa untuk anda.

Itulah tindak balas klimaks yang dia kecapi ketika mencapai ejakulasi perempuan. Anda jangan takut atau bimbang dan sepatutnya bersyukur kerana dapat memberi kepuasan yang sangat hebat kepada pasangan anda.

Nikmat yang isteri anda kecapi berlaku secara kebetulan dan bukan perkara yang lazim berlaku. Tidak semua wanita dapat menghayati ejakulasi perempuan.

Isteri anda dapat anugerah dan mukjizat itu daripada Tuhan. Jadi anda tidak perlu fobia kerana klimaks perempuan itu petanda kehebatan anda memberi layanan yang cukup sehingga dia mencapai tahap kepuasan yang penuh.

Jawapan dari Dr Ismail Thamby dalam Metro Ahad 20 September 2009

Petikan di atas membuktikan bahawa perempuan mampu untuk mengalami ejakulasi dan ia bukan hanya dongeng. Cuma mungkin anda perlu mendalami ilmu untuk mahir ejakulasi perempuan ini.

1 ulasan: