Dapatkan laporan PERCUMA! urutan zakar untuk panjang dan besar beserta satu laporan bonus. Sila isikan nama dan email anda di bawah. Selepas menghantar nama dan email anda sila semak inbox atau spam folder email untuk anda membuat pengaktifan. Anda boleh unsubscribe pada bila-bila masa.

Nama: Email :


07 Oktober, 2009

Pancutkan Isteri?.......


Ejakulasi perempuan?....anda mungkin pernah mendengarnya, ada juga yang tidak pernah samasekali mendengarnya apatah lagi mengetahuinya. Walau apapun kepercayaan anda, ejakulasi perempuan sememangnya wujud dan ada perempuan yang pernah merasai pengalamannya.

Pancutan itu bukanlah 'air kencing' seperti sesetengah orang fikirkan tetapi terhasil dari cecair prostat yang seakan-akan air kencing.

Perempuan ada prostat?....mungkin sebelum ini ramai yang berfikiran perempuan tidak mempunyai prostat. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kajian perubatan mendapati perempuan juga mempunyai prostat!. Untuk mencapai ejakulasi bagi perempuan tumpuan utama adalah pada G-spot, secara kebetulan G-spot perempuan berada pada titik yang sama dengan prostat lelaki.

Lelaki akan berasa bangga jika dapat membuatkan pasangannya mengalami pancutan. Ini berkait rapat dengan peranan yang perlu dimainkan lelaki sehingga pasangannya mengalami ejakulasi.

Jika anda lelaki yang mahukan pasangan anda mengalami pengalaman pancutan, amat perlu untuk mengetahui teknik yang tepat dan betul. Jadi tunggu artikel berikutnya untuk mengetahui teknik-teknik untuk memancutkan isteri dan pasangan anda.....

1 ulasan:

  1. Ade Awek2 MELAKA yg suka kena JILAT tak? 0172418016 wanita di MELAKA shaja

    BalasPadam