Dapatkan laporan PERCUMA! urutan zakar untuk panjang dan besar beserta satu laporan bonus. Sila isikan nama dan email anda di bawah. Selepas menghantar nama dan email anda sila semak inbox atau spam folder email untuk anda membuat pengaktifan. Anda boleh unsubscribe pada bila-bila masa.

Nama: Email :


29 Oktober, 2009

Langkah-Langkah Memancutkan Isteri

Sebelum dapat menikmati pancutan perempuan, fakta penting yang perlu diketahui tidak semua perempuan dengan mudah mengalami pancutan. Jadi jangan menjadi terlampau kecewa jika isteri anda tidak mengalami pancutan. Secara teorinya semua perempuan mempunyai anatomi biologi yang membolehkannya mengalami pancutan. Ia mungkin menjadi masalah bagi yang mempunyai otot pelvik yang lemah atau perempuan yang sukar untuk membuatkan dirinya berasa santai atau rileks. Jadi ini memerlukan latihan untuk memahirkan teknik ini.

Disyorkan sebelum anda bermula, isteri anda digalakkan untuk membuang air kecil bagi memastikan pancutan yang terjadi bukan dari air kecil.

Langkah 1
Lakukan 'foreplay'.
Anda boleh lakukan mengikut selera anda tetapi pastikan seluruh tubuh isteri anda dapat merasai rangsangan.

Langkah 2
Cuba cari G-spot isteri.
Anda boleh gunakan jari samaada 1 jari atau 2 jari yang telah dilicinkan (anda boleh gunakan 'lubricant'). G-spot terletak disekitar bahagian hadapan di dalam dinding vagina. G-spot mempunyai tekstur yang berbeza berbanding dinding vagina, ia seakan-akan sedikit kasar.

Langkah 3
Setelah anda mendapat G-spot isteri.
Sentuh G-spot dengan menekan, gentel atau usap bahagian itu. Isteri anda mungkin berasa seperti ingin membuang air kecil tetapi jika tadi sudah pun membuangnya kemungkinan besar ia bukan lagi air kencing. Teruskan saja menyentuh G-spot dan jangan berhenti.

Langkah 4
Terus gunakan jari atau 'toy'.
Langkah berikutnya cuba untuk memancutkan isteri. Ini memerlukan anda terus merangsangnya dan juga G-spot. Anda boleh cuba menggunakan 'toy' sebaiknya yang melengkung di hujungnya jika anda mahu. Anda boleh gunakan zakar tetapi untuk praktik adalah lebih baik anda gunakan jari supaya anda dapat melihat tindakbalas isteri. Sekali lagi isteri anda mungkin terasa seperti ingin membuang air kecil. Isteri anda harus melapangkan mindanya dan biarkan rasa seperti ingin membuang air kecil itu dan jangan cuba disekat seperti menahan diri dari membuang air kecil. Kemungkinan pada tahap ini isteri anda mampu mengalami ejakulasi. Anda pula seharusnya terus merangsang isteri dan cuba berkomunikasi dengannya mengenai apa yang sedang isteri rasa dan alami.

Langkah 5
Jika isteri anda berjaya ejakulasi, cecair yang jernih akan terpancut keluar dari farajnya. Ia mungkin banyak (sehingga 1/4 cawan). Jadi adalah lebih baik anda bersedia dengan alas yang mencukupi. Pancutan perempuan bukanlah sesuatu yang mudah untuk dialami. Tetapi jika isteri anda dapat mengawal perasaan takut seperti 'ingin membuang air kecil' ketika itu ia mungkin menjadi pengalaman yang menarik untuk anda berdua. Selamat mencuba.

1 ulasan:

  1. Ketatakan vagina isteri utk puaskan isteri pada link ini: http://eratkasihsayang.blogspot.com

    BalasPadam